Kesäkuun 2012 alussa keitimme kahvit Myllypuron mediakirjastolla ja istahdimme juttelemaan mahdollisesta yhteistyöstä Liikuntamyllyn FunAction-hankkeen vetäjän Lauri Immosen kanssa. Tapaaminen oli varsin tuottoisa. Päätimme, että ryhtyisimme yhdessä suunnittelemaan Parkour in Helsinki -videopajaa syksylle. Ajatus oli, että videopaja toteutettaisiin osittain FunAction-hankkeen parkour-kerhon yhteydessä.

Tämän lisäksi sovimme, että Myllypuron mediakirjasto tulisi mainostamaan tulevaa videopajaa ja muuta Osaavat verkostot -hankkeessa järjestettävää toimintaansa FunAction -syystapahtumaan 22.8.2012. Syystapahtumaan osallistuu noin 900 koululaista, joten tilaisuus toiminnan mainostamiseen on varsin loistava! Näillä näkymin tulemme järjestämään kirjaston ständillä videokuvaus-mahdollisuuksia sekä arvonnan, jossa palkintona on 50€ lahjakortti Stadiumiin. Arvonnan avulla keräämme lapsilta ja nuorilta mielipiteistä siitä, minkälaista toimintaa ja tapahtumia he toivoisivat kirjastoilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *