Helsingissä järjestetään syyskuussa maailman ensimmäinen OKFestival. Viikon mittaisen festivaalin ohjelma koostuu työpajoista, luennoista, hackathon-ohjelmointisessioista sekä verkkovälitteisistä tapahtumista. Festivaali yhdistää ensimmäistä kertaa kaksi vuosittaista tapahtumaa, Open Government Data Campin ja Open Knowledge Conferencen. OKFestivalin tämänvuotinen teema on Open Knowledge in Action. Festivaalin aikana keskitytään tarkastelemaan tiedon avaamisen hyötyjä, erilaisia organisaatioita, jotka voivat hyötyä uudenlaisesta tiedon jakamisesta, sekä sitä, minkälaisia vaikutuksia läpinäkyvyydellä voi olla yhteiskunnassa. Festivaalin ohjelma on osallistumista painottava, ja sitä on suunnitellut yhdessä yli 100 asiantuntijaa. Ohjelmassa on mukana yhteensä 13 aihealuetta hallinnon läpinäkyvyydestä avoimeen laitteistoon, ja siinä korostetaan ympäri maailmaa syntyvien avoin tieto- sekä avoin data -aloitteiden moninaisuutta.

Hankkeemme on mukana torstaina 20.9. Open Education –sessiossa. Samassa yhteydessä kokoonnumme Aktiivi -hankkeen verkostotapaamiseen miettimään tuotteistamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *